Ervolux Zonweringen en rolluiken
screens zonweringen arnhem

Screens zijn de ideale vorm van zonwering....in Arnhem
Actie levering van maatwerk Screens met gratis standaard elektrische bediening!

zonwering screens repareren arnhem of screens zonwering onderhoud arnhem met reparatie van screens arnhem die ook elektrische elektrische offerte arnhem screens of repareren windvastescreens arnhem screen band vervangen arnhem en screen zonwering lint vervangen arnhem, elektrisch bediende screens arnhem.

Screens zonwering worden steeds vaker toegepast, waar meestal andere zonweringen onmogelijk of uit esthetisch vormgeving ongewenst zijn.

De vormgeving van een screens is makkelijk te combineren aan elk type gevel, en de werking van screens is even simpel als doeltreffend. Ten opzichte van andere type zonwering, is dat screens verticaal langs het raam hangt, dit maakt een screens de ideale vorm van zonwering. Eén van de eigenschappen is het screendoek dat het zonlicht tot ca. 85% gereflecteerd, waardoor de temperatuur binnenshuis aangenaam laag blijft, maar het zicht naar buiten blijft. Screens zijn er in twee type de “standaard screen” en de “ritsscreen”, en is leverbaar uit een ruim scala aan doekkleuren.

Screen zonwering zijn verticaal gemonteerd, waarbij er geen onderdelen buiten gevel steken en blijft een vrije doorloop langs uw raam mogelijk. Een ander voordeel ten opzichte van conventionele zonwering is dat het volledige raam is afgedekt. Screens zijn hierdoor ook bijzonder effectief bij laagstaande zon.

De techniek is dat het doek van een screen glijdt door een geleider naar beneden of naar boven. Voor situaties waar doorgaans rekening moet worden gehouden met meer wind zijn de windvaste screens ontwikkeld. De windvaste screen is door een vernuftig veersysteem, waardoor het doek constant op de juiste spanning wordt gehouden, in elke stand windvast.

Maximale afmetingen
(afhankelijk van type screen)
- max. 340 cm breed
- max. 340 cm hoog
- max. 7m² maximale overspanning

Screendoeken zijn gemaakt van 100% gepolyvinyliseerde glasvezel en is oersterk en lichtecht. Het screendoek worden spanningvrij afgewerkt, hierdoor zal het altijd volledig vlak hangen. De ruime keuze uit screendoeken met een reeks van kleuren, waarbij er ook een speciale weving van meerdere kleuren in één doek mogelijk is. Dit bied natuurlijk de mogelijkheid met zeer subtiele kleuraccenten te werk.

Kenmerken screendoeken:

Screens zonweringen rhenen

Screen 85 Excellent ter aar

screen zonwering veenendaal

Swela screendoeken collectie swela screen

De Bediening van screens zijn standaard handmatige bediening door bijv. band, slingerstang of windwerk verkrijgbaar (afhankelijk van type screen). Optioneel screen uitgeveord met een elektrische bediening met schakelaar.
Optioneel behoort natuurlijk ook de draadloze afstandsbediening tot de mogelijkheden. Comfortverhogend en gebruiksvriendelijker, screen elektrisch met een zon-/wind automaat, waardoor het product automatisch wordt bediend.

kenmerken bedieningen:

Somfy elektrische rolluiken bedieningen Asa elektrische bediening roldeuren

zon- en windautomaat

De afwerking de aluminium omkasting van zijn verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium of gemoffeld in wit (Ral9010), crèmewit (Ral 9001) en antraciet (Ral 7016). Op aanvraag is een andere ral-kleur naar keuze mogelijk.

Klik hier onder om de Brochure te downloaden:

Folder screens excellent zonwering Solidscreen ritsscreens zonweringen Swela Screen Collectie screendoeken Somfy elektrische bediening zonweringen